معرفی شرکت و پمپ FIMARS 

شرکت تولید پمپ FIMARS یکی از برندهای سوئیسی در تولید انواع پمپ های مترینگ و پمپ دوزینگ فیمارس می باشد. دوزینگ پمپ ها و سیستم های تزریق این شرکت در انواع دیافراگمی، پیستونی و پیستون دیافراگم طراحی و تولید می شوند. محصولات این شرکت دارای استاندارد API است و می توان از آنها در صنایع نفت و گاز استفاده کرد. در تولید انواع پمپ فیمارس از مواد و متریال های مختلفی مانند پلی پروپیلن، کاینار، استیل استنلس 316، پی وی سی و PE استفاده می شود. بنابراین این نوع پمپ ها به منظور انتقال و پمپاژ انواع مواد و سیالات مانند مایعات با ویسکوزیته بالا، مواد شیمیایی، اسیدها و بازها و... مناسب می باشد. از ویژگی های کمپانی فیمارس می توان به انعطاف پذیری، کیفیت بالا، بهره وری و بازدهی مناسب و سرعت در تولید محصولات اشاره کرد. شرکت تولید پمپ FIMARS به عنوان پرچم دار طراحی و تولید پمپ های دوزینگ و مترینگ در سراسر جهان شناخته شده و راهکارهای مناسبی را جهت تولید انواع لوازم جانبی پمپ ها ارائه می دهد. تمامی محصولات این شرکت از جمله پمپ دوزینگ فیمارس با دقت و توجه بالا تولید شده اند و طراحی آنها و تمامی قطعات کوچک و بزرگ آن با هدف رسیدن به کیفیت بالا و بهره وری مناسب طراحی می شوند. این شرکت به دلیل کیفیت بالای محصولات در برخی از کشورها از جمله ایران، دارای نمایندگی های مجاز و معتبر و همراه با خدمات پس از فروش می باشد.کاریز پمپ پایا مفتخر است تا تمام اطلاعات مورد نیاز پمپ مگنتیTRUNDEAN را در اختیار شما قرار دهد.

 مشخصات و ویژگی های پمپ دوزینگ 

فیمارس مترینگ پمپ ها یا دوزینگ پمپ ها به عنوان پمپ تزریق شناخته می شوند و قادر هستند مقدار مشخص و دوز معینی از یک سیال را تزریق و منتقل کنند. میزان دبی در این نوع پمپ ها قابل تنظیم است. بنابراین عملیات پمپاژ و تزریق مایع با توجه به مقدار فشار انجام می شود. در خرید و فروش پمپ دوزینگ فیمارس بایستی به انواع مدل های آن و میزان دبی و فشار در آنها دقت داشت. معمولا دوزینگ پمپ ها دارای دبی بین 1 تا 10000 لیتر در دقیقه و فشار کاری بین 10 تا 2000 بار هستند. در انواع مختلف دوزینگ پمپ، دبی می تواند به صورت دستی یا اتوماتیک قابل تنظیم باشد. دقت عملکرد در این دستگاه ها با توجه به دقت ساخت شرکت سازنده آن تعیین می گردد. دقت دستگاه های ساخته شده به وسیله برند فیمارس بسیار بالا بوده و در هر میزان دبی، دقت پمپ یکسان است. از پمپ فیمارس می توان در صنایع و کاربری های مختلفی استفاده کرد. در صنایع غذایی، دارویی، شیمیایی، صنعت پتروشیمی، نفت و گاز، صنایع چوب و کاغذ و... این نوع پمپ به کار برده می شود. در کاربری های متنوع مانند سیستم های تصفیه آب و فاضلاب، گند زدایی آب، در سیستم های RO جهت جلوگیری از رسوب، به منظور از بین بردن اکسیژن محلول در آب در تزریق بیو سولفات سدیم، انتقال کاستیک، تصفیه آب های ورودی به دیگ های بخار و تزریق مواد جهت تنظیم PH و... پمپ دوزینگ فیمارس مورد استفاده قرار می گیرد. نیروی محرکه در پمپ های تولیدی برند فیمارس می تواند به صورت سلونوئیدی، الکتریکی و یا هیدرولیکی باشد. در طراحی قطعات و تجهیزاتی که با سیال در ارتباط هستند بایستی به موادی همچون نوع سیال و خصوصیات آن، میزان خورندگی سیال، دما و ویسکوزیته آن و... توجه داشت. 

 

انواع پمپ دوزینگ فیمارس

 یکی از انواع پمپ FIMARS، دوزینگ پمپ های سلونوئیدی هستند. نیروی محرکه و ساختمان انتقال قدرت در این نوع پمپ ها به صورت نیروی الکترومغناطیس طراحی می شود. از این نوع پمپ های فیمارس معمولا در فشار کاری و دبی پایین استفاده می شود و درجه حفاظتی این پمپ ها اغلب 65IP است. پمپ های سلونوئیدی دارای مدل های آنالوگ و دیجیتال هستند و در ظرفیت آنها در مدل آنالوگ به وسیله پیچی بر روی بدنه قابل تنظیم است. به دلیل درجه حفاظتی این نوع پمپ ها، می توان از آنها در محیط های مرطوب استفاده کرد. پمپ دوزینگ فیمارس موتوری یکی دیگر از انواع این نوع پمپ ها است که نیروی محرکه در آنها موتور الکتریکی می باشد. درجه حفاظتی این نوع از پمپ ها IP55 بوده و می توان از انها در محیط های دارای گرد و غبار و رطوبت استفاده کرد. علاوه بر این از پمپ فیمارس موتوری با الکتروموتور ضد انفجار می توان در محیط های قابل اشتعال و حساس استفاده کرد. این نوع پمپ FIMARS در ظرفیت های بالا به کار برده می شود و در آنها به منظور افزایش گشتاور و کاهش دور، گیربکس نصب می گردد. پمپ دوزینگ فیمارس دیافراگمی نوع دیگری از پمپ های فیمارس است که در آنها محور یا شفت به دیافراگم متصل می شود و با حرکات خود باعث انبساط و انقباض دیافراگم شده و بنابراین عملیات تزریق انجام می شود. این نوع پمپ دوزینگ دارای انواع دیافراگم دیسکی، فلزی و دیافراگم با عملکرد بالا می باشد. پمپ دوزینگ فیمارس پلانجری نوع دیگری است که در مواردی به کار برده می شود که نیاز به کنترل دقیق دبی در حجم کم است. در این نوع پمپ ها کنترل دبی را می توان با تغییر نوبت رفت و برگشت پلانجر، تنظیم کرد. پمپ های پلانجری در تزریق سیالات با دبی کم و فشار بالا به کار برده می شوند. نیروی محرکه در این پمپ ها می تواند از نوع سلونوئیدی یا موتوری باشد. دوزینگ پمپ پیستونی نوع دیگر از پمپ فیمارس است که معمولا در آنها از یک موتور الکتریکی به عنوان نیروی محرکه استفاده می شود. مکش و تراکم سیال در این پمپ ها به وسیله حرکات خطی پیستون انجام می شود و معمولا از پمپ های پیستونی در ظرفیت های بالا استفاده می شود.

مطلب پیشنهادی: پمپCSE

مدل و سری های پمپ دوزینگ فیمارس

 یکی از انواع سری های دوزینگ پمپ FIMARS، سری sol می باشد. نیروی محرکه در این سری از پمپ های فیمارس سلونوئید است و در ظرفیت های پایین به کار برده می شود. میزان دبی در این سری معمولا بین 2 تا 50 لیتر در ساعت و بیشترین میزان فشار کاری نیز 20 بار اندازه گیری می شود. همچنین این مدل از پمپ های فیمارس اغلب به منظور انتقال و تزریق کلر به کار برده می شوند.

 همه قطعاتی که با سیال در ارتباط هستند، در مقابل خوردگی مقاوم بوده و معمولا با استفاده از موادی مانند کاینار، تفلون و پلی پروپیلن تولید می شوند. پمپ دوزینگ فیمارس سری MIA، با استفاده از نیروی محرکه موتور الکتریکی به صورت تک فاز و سه فاز عملیات پمپاژ را انجام می دهد. تراکم سیال و تزریق آن نیز در این پمپ ها به وسیله دیافراگم صورت می پذیرد. دیافراگم در این سری از پمپ فیمارس معمولا از جنس تفلون بوده و مقاومت مناسبی در مقابل سیالات مختلف دارد. این مدل دارای یک محور یا شفت بوده که از یک سمت به الکتروموتور و از سمت دیگر به دیافراگم متصل می شود. الکتروموتور باعث حرکت شفت و در نتیجه حرکت رفت و برگشتی در دیافراگم می شود. حرکت رو به عقب دیافراگم باعث مکش در محفظه شده و حرکت رو به جلو، باعث تراکم در سیال و انتقال انرژی به سیال در محفظه می گردد. دبی و ظرفیت سری MIA در پمپ دوزینگ فیمارس معمولا بین 1 تا 1000 لیتر در ساعت بوده و فشار کاری آن نیز 8 بار است. الکتروموتور این نوع پمپ ها از نوع معمولی بوده و در صورت سفارش مصرف کننده می توان به صور ضد انفجار نیز تولید کرد. 

هد در پمپ فیمارس دیافراگمی می تواند از جنس تفلون، کاینار، پلی پروپیلن و یا استنلس استیل 316 باشد. از ویژگی های مهم این نوع پمپ ها می توان به انتقال انواع سیالات خورنده و یا قابل اشتعال بدون کمترین نشتی در آنها، اشاره کرد. پمپ دوزینگ فیمارس سری FUL، مدل دیگری است که از نوع پلانجری پیستونی بوده و برای فشارهای بالا مناسب می باشد. نیروی محرکه و سیستم انتقال قدرت در این پمپ ها نیز الکتروموتورهای تک فاز و سه فاز هستند. نوع عملکرد این نوع از دوزینگ پمپ فیمارس به این صورت است که با حرکت رو به عقب پیستون، سیال به درون محفظه وارد می شود. پس از حرکت پیستون به سمت جلو، سیال متراکم شده و به سمت خروجی حرکت می کند. در این سری از پمپ دوزینگ فیمارس، فشار کاری حداکثر تا 100 بار بوده و دبی یا ظرفیت پمپ نیز حدود 1000 لیتر در ساعت اندازه گیری می شود. علاوه بر این جنس هد نیز مانند سری MIA، از استنلس استیل 316، کاینار، PVC و پلی پروپیلن می باشد و در مقابل انواع سیالات این قطعه از پمپ مقاومت و سازگاری مناسبی دارد. سری FR مدل دیگری از پمپ فیمارس است که دارای عملکرد هیدرولیکی بوده و با عنوان دوزینگ پمپ های پیستونی دیافراگمی شناخته می شوند. عملکرد این نوع پمپ به این گونه است که سیال هیدرولیک بین پیستون و دیافراگم قرار می گیرد.

 با تراکم سیال هیدرولیک در قسمت پشتی دیافراگم، به این قسمت نیرو وارد می شود. بنابراین این نیرو باعث حرکات رفت و برگشتی دیافراگم شده و این حرکات به سیال نیرو وارد کرده و باعث انتقال و تزریق سیال می شود. پمپ دوزینگ فیمارس سری FR، به دلیل دارا بودن استاندارد API 675 می تواند در صنایع و کاربری های مهم مانند صنایع پتروشیمی و نفت و گاز مورد استفاده قرار گیرد. همچنین به دلیل حساسیت استفاده از این نوع دوزینگ پمپ فیمارس، الکتروموتورهای این سری از نوع ضد انفجار EX می باشد.اگر به دنبال کسب اطلاعات بیشتر و یا خرید پمپFLUIMAC هستید میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

عملکرد پمپ FIMAR 

عملکرد پمپ FIMAR در صنایع مختلف پمپ‌های صنعتی امروزه در بسیاری از صنایع برای انتقال مواد مختلف استفاده می‌شوند. یکی از پمپ‌های موجود در بازار، پمپFIMARS است که به دلیل طراحی خاص و کارایی بالای خود، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. پمپFIMARS با استفاده از فناوری مدرن، قابلیت کار در شرایط سخت و دشوار را داراست و به عنوان یکی از پمپ‌های پرکارایی در صنایع نفت و گاز، پالایشگاهی، شیمیایی و... شناخته شده است. در این مطلب، به معرفی و بررسی پمپFIMARS پرداخته خواهد شد. در ابتدا، به معرفی این پمپ پرداخته، سپس به بررسی آن می پردازیم. پس با ما همراه باشید. شرکت سازنده پمپ FIMARS شرکت تولید پمپFIMARS یکی از پیشروان صنعت تولید پمپ‌های مترینگ و دوزینگ است. با بهره‌گیری از متریال های با کیفیتی مانند پلی پروپیلن، کاینار، استیل استنلس 316، پی وی سی و PE، این شرکت توانسته است پمپFIMARS دوزینگ و سیستم های تزریق متنوعی را در انواع دیافراگمی، پیستونی و پیستون دیافراگم طراحی و تولید کند.

 ویژگی‌های پمپFIMARS

 در زیر به مشخصات پمپFIMARS اشاره می کنیم:

 پمپFIMARS یکی از بهترین گزینه های صنعتی برای دوزینگ و مترینگ مایعات در انواع صنایع و کاربردها است. پمپFIMARS دارای دبی بین 1 تا 10000 لیتر در دقیقه و فشار کاری بین 10 تا 2000 بار است. 

این پمپ قابلیت تنظیم دبی را داراست. 

علاوه بر این پمپFIMARS می تواند به صورت دستی یا اتوماتیک کنترل شود.

 در تمامی انواع صنایع و کاربردها مانند صنایع غذایی، دارویی، شیمیایی، نفت و گاز، صنایع چوب و کاغذ و... پمپFIMARS به کار می‌رود. 

همچنین پمپFIMARS دارای دقت بسیار بالا بوده و در هر میزان دبی، دقت پمپ یکسان است.

 نیروی محرکه در پمپFIMARS می‌تواند به صورت سلونوئیدی، الکتریکی و یا هیدرولیکی باشد. استفاده از مواد مناسب در طراحی قطعات و تجهیزاتی که با سیال در ارتباط هستند، باعث بهبود عملکرد و عمر مفید پمپFIMARS می‌شود. با در نظر گرفتن ویژگی های قابل تنظیم دبی، فشار کاری و دقت بالای پمپFIMARS، این پمپ گزینه ای مناسب برای تزریق و پمپاژ مواد در صنایع مختلف می‌باشد.

 پمپFIMARS با ویژگی هایی همچون انعطاف پذیری، کیفیت بالا، بهره وری و بازدهی مناسب و سرعت در تولید محصولات، به عنوان پرچم دار طراحی و تولید پمپ های دوزینگ و مترینگ در سراسر جهان شناخته شده است.همچنین شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر به مطالعه پمپ سانتریفیوژ بپردارید.

 

انواع پمپFIMARS 

 در زیر به انواع مختلف پمپFIMARS اشاره می کنیم.

 پمپFIMARS دوزینگ سلونوئیدی

 این پمپ با نیروی الکترومغناطیسی کنترل می‌شود و در فشار کاری و دبی پایین به کار می‌رود.

 پمپFIMARS دوزینگ موتوری

 پمپی که با موتور الکتریکی به عنوان نیروی محرکه عمل می‌کند و در ظرفیت بالا به کار می‌رود.

 پمپFIMARS دوزینگ دیافراگمی

 یکی از نوع‌های پمپFIMARS است که با حرکات دیافراگم، سیال را از مخزن به خط تزریق منتقل می‌کند و در ظرفیت های مختلف به کار می‌رود.

 پمپFIMARS دوزینگ پلانجری

 این پمپ با تغییر نوبت رفت و برگشت پلانجری دبی را کنترل می‌کند و در تزریق سیالات با دبی کم و فشار بالا به کار می‌رود.

 پمپFIMARS دوزینگ پیستونی

 نوعی دیگر از پمپ که با حرکات خطی پیستون، سیال را از مخزن به خط تزریق منتقل می‌کند و در ظرفیت بالا به کار می‌رود. تمامی قطعات کوچک و بزرگ پمپFIMARS با هدف رسیدن به کیفیت بالا و بهره وری مناسب طراحی و تولید می‌شوند. به همین دلیل، این شرکت در برخی از کشورها از جمله ایران دارای نمایندگی های معتبر و مجاز با خدمات پس از فروش می‌باشد. به طور خلاصه، انواع پمپFIMARS با قابلیت کار در شرایط سخت و دشوار، توانایی انتقال مواد مختلف، و کیفیت و بازدهی بالا، گزینه ای مناسب برای صنایع مختلف می‌باشند.


نظر شما چیست؟ خوشحال میشویم نظر شما را نسبت باه این مقاله بدانیم ، برایمان بنویسید


شرکت کاریز پمپ پایا

شما می توانید برای دریافت خدمات کاریز پمپ ، با ما تماس بگیرید

021 66 38 37 32
اصالت و ضمانت کالا اصالت و ضمانت کالا
خدمات پس از فروش خدمات پس از فروش
مشاوره رایگان مشاوره رایگان